Accidents de trànsit

i responsabilitat civil

972 200 225

asseguranca-vida-sayols-advocats02

D

avant la defunció d’una persona, els familiars directes sovint es troben amb el problema d’haver de gestionar les assegurances de vida amb la problemàtica que això suposa degut al trasbals que comporta la pèrdua d’una persona estimada. És per aquest motiu que creiem que podem ser de molta utilitat i per això fem tota la tramitació des del principi fins a la seva resolució.

Es poden donar diferents supòsits davant d’una mateixa reclamació, que sigui una tramitació amistosa o que requereixi anar al tribunals de justícia per fer valdre els drets del perjudicat. En ambdós casos assumim la direcció jurídica per tal que, el perjudicat o els familiars tinguin la tranquil·litat que es lluita pels seus interessos.

Assessorem i analizem les pólisses de tot tipus i les seves cobertures amb la finalitat que el nostre client estigui informat del tipus d´assegurança que té contractada.

Sayols Advocats · Gran Via Jaume I, 18 1r - 17001 Girona Tel.: 972 200 225 sayols@sayolsadvocats.com Aviso legal Política de cookies
Danzai Software