Accidents de trànsit

i responsabilitat civil

972 200 225

invalidesa-banner

U

n accident o una malaltia poden comportar que una persona no pugui desenvolupar la seva activitat laboral. També es pot donar el cas que una persona tingui unes limitacions físiques molt importants que impedeixin que pugui treballar en qualsevol activitat.
Una invalidesa permanent es una prestació econòmica que l’Institut Nacional de la Seguretat Social dóna, quant un treballador afiliat al seu règim no pot desenvolupar la seva feina habitual parcial o totalment o que no pugui desenvolupar cap activitat laboral.

Es poden donar quatre tipus d’invalideses permanents:


-INCAPACITAT PERMANENT PARCIAL:
Per aquesta incapacitat la persona interessada pot desenvolupar la seva activitat laboral amb limitacions, la seva discapacitat haurà de ser igual o superior al 33%.

-INCAPACITAT PERMANENT TOTAL: La persona que tingui dret a aquesta incapacitat no desenvoluparà la seva feina habitual, però pot treballar en una professió diferent.

-INCAPACITAT PERMANENT ABSOLUTA: En aquest cas no podrà desenvolupar cap activitat laboral.

-INCAPACITAT GRAN INVALIDESA: La persona necessitarà cura permanent d’una tercera persona per menjar, vestir-se, etc.

En el nostre despatx assessorem i analitzem el cas i en valorem la seva viabilitat donat que disposem dels nostres pèrits metges especialitzats que valoren de forma exhaustiva les limitacions que té una persona relacionades amb el seu treball.

Sayols Advocats · Gran Via Jaume I, 18 1r - 17001 Girona Tel.: 972 200 225 sayols@sayolsadvocats.com Aviso legal Política de cookies
Danzai Software