Accidents de trànsit

i responsabilitat civil

972 200 225

invalidesa-banner

D

ins l’entorn laboral poden aparèixer diferents conflictes que requereixin de l’assessorament i defensa jurídica d’un professional.

En cas d’accidents laborals, dirigim la reclamació d’indemnització per les lesions que pateixi el treballador degut a la falta de mesures de seguretat; reclamem i/o impugnem el recàrrec de prestacions i sancions. Quan existeix un accident de treball per falta de mesures de seguretat existeix un recàrrec de prestacions a càrrec de l’empresari i una responsabilitat civil patronal que es pot reclamar.

Assessorem i analitzem la viabilitat a través dels nostres perits metges especialitzats en la matèria dels processos d’incapacitat permanent, derivats tant d’accident laboral com de malaltia comuna. En cas que el/la treballador/a pateixi una disminució de la seva capacitat laboral que la limiti per continuar realitzant la seva professió habitual, de manera parcial, total o amb caràcter absolut, té dret a una prestació econòmica que variarà en funció del grau d’incapacitat que sigui reconegut.

Sayols Advocats · Gran Via Jaume I, 18 1r - 17001 Girona Tel.: 972 200 225 sayols@sayolsadvocats.com Aviso legal Política de cookies
Danzai Software